Bästa sportprogrammen

Att konsumera sport-tv har aldrig varit enklare, idag kan du kolla på alla möjliga, populära sporter på nätet. Du kan följa aktuella matcher och spel hur enkelt som helst. Allt från konventionella idrottsgrenar till mindre kända sporter. Vi ger dig en helhetsbild och guidning i den djungel som är sport på nätet. Med bara några få knapptryck visar vi dig rätt så att du hittar rätt sida, där du sedan kan kolla på det du vill. Vi täcker de flesta sporter som existerar idag, med aktuell information. Detta underlättar även för dig som söker dig till tv-sporten i betting-syfte.

Vi ger dig information och guidning så att du kan hitta idrott för såväl nöje som nytta. Genom att finna rätt hemsida att streama från, live eller eftersänt, har du möjlighet att ta del av odds och betting. Till exempel är intresset stort för Formel 1, och likaså för fotboll i alla dess former, och då är det bra att veta vilka sändningar online som finns att tillgå och vilka som är bäst. Idag talar man om den nya sortens sportintresse, vissa kallar den eran av ”Cutting the Cord” (Klippa sladden), vilket innebär att intresset för tv-tittandet av sport har minskat.

Online-tittandet har ökat

Medan den överväldigande majoriteten fortsätter att prenumerera på kabel och satellit, finns det en fortsatt trend för människor som slutar sina abonnemang och flyttar till onlinekällor. Exempelvis har 13 % av amerikanska hushåll bredband hemma, men prenumererar inte på en betal-TV-tjänst. Detta är ett bevis på att den sportrelaterade utvecklingen online har ökat. Vi inser mer och mer att den information som vi får på nätet är snabbare och man kan enklare vara selektiv och har en större valmöjlighet. För inte så längesen streamades (livesändes) matchen mellan Jacksonville Jaguars och Buffalo Bills online endast, och denna match sågs av hela 33,6 miljoner människor.

Modern konsumtion

Vi är tidiga med att rikta oss till de mer moderna konsumenterna som väljer att aktivt hitta den sport som söks. Genom att guida till rätt hemsida slipper du se och betala för program i onödan. Dessutom har du möjlighet att på eget bevåg utforska de olika idrottsgenrer som du tycker verkar intressanta. Statistiken visar att att 65 % av alla yngre sportfans i USA väljer att konsumera sin sport via en mobil enhet. Detta underlättar givetvis även för dig som bor i en mindre ort och därför inte har möjlighet att se matcher i större städer.

Internationell sport

Givetvis ger detta dig även möjlighet att ta del av mer nischade idrotter, och internationell idrott som vanligtvis är svåråtkomlig för svenska sport-fans. Vi erbjuder dig tillgång till program, ligor, matcher och framföranden av idrotter som alla svenska tv-kanaler inte ens kan erbjuda. Du får alla verktyg du behöver för att du ska hitta rätt och hitta nyheter att konsumera i sportväg. Här kan du också finna den information du behöver inför, under och efter en match. Denna info kan du sedan nyttja i online spelande i form av betting, eller bara för nöjes skull. Vi har allt du behöver för ett modernt, informativt och roligt sport-tittande. Välkommen!